Acid Yellow

Hej hopp!

Tänkte bara snabbt blogga lite eftersom jag inte vet ifall jag kommer att ha mycket tid till det idag, jag och E ska nämligen åka till mina föräldrar på middag, det ska bli jättemysigt! Ser fram emot att träffa lillebror också, det är ju över en månad sedan vi träffades nu, tiden går fort.

Har ni också fint påskväder? Ja, här har vi i alla fall typiskt aprilväder, snön dalar ned och hela himlen är gråvit, åh så roligt. Nåja, man får tänka på solen och försöka tänka färger. “Firar” påsken med kycklinggula naglar i alla fall och blommig skjorta som jag fick av min kära mamma!

Skåda, mina  påskgula naglar. Courtesy of Mavala: Yellow Acid.
Glad Påsk ❤ eller säger man det imorgon? Nåja, skadar väl inte att säga det en dag för tidigt i så fall.

About rhulth

I'm an adopted 34 year old woman with a master's degree in social anthropology. I work as a social worker and have a background as a freelance reporter. I love to write, read and Netflix.
This entry was posted in Mode/Kläder, Privat, Smink/Nagellack and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Acid Yellow

  1. svar:
    ja helt sant, ja nu är han chaffis och jag är sjuk hahaha, vart inte så mycket tillsammans men det tar man igen sen 🙂
    Vad hittar ni själva på?

  2. camilla says:

    önskar dig en riktigt fin dag:) hoppas du har det jätte trevligt.
    Här är det också en massa snöande nu :/

    Haha jo håller med att lista ut ålder på vissa kan vara rakt omöjligt:P menjag är glad över att han tyckte jag såg ung ut och inte tvärtom:P
    min syster bokade faktiskt tid:) fast hon fick en om en månad ungefär så vi ska gå till ett annat ställe och titta också o så om de finns tid tidigare:) haha hon e så nervös:P men hon ska göra två blommor vid fotknölen typ 🙂 tror de blir jättefint 🙂 jag hade dock velat skriva ngt tror jag om jag hade gjort 🙂 men jag e feg o väntar^^

    åå okey 🙂 vad handlar intervjun om?:) hoppas allt går bra:D

    Tack för dna fina ord, de betyder mycket<3<3
    Kraam 🙂

  3. anna says:

    okej 🙂 jo här brukar vi göra likadant år efter år “suck” om du frågar mig 😛

    idag har ja mest tagit de lugnt sett på film ¨å haft de gött sj då?

  4. Tessie says:

    Super fina naglar. Det gjorde mig påmind om att jag ska måla mina egna idag så dom är fixade lite tills i morgon när jag ska i väg på fika igen! 🙂

    SV: Ja, det är skönt att bara ta det lugnt med i arandras sällskap!…
    Jag har skrivit lite om mitt fynd i bloggen nu, har en rätt låg dag så ska bara mysa ner mig i soffan och försöka vara lite nu..

    Hoppas du har en bra helg.
    Glad Påsk 🙂
    Kram

  5. sv: taack så mycket fina du! glad jag blir! 🙂
    Glad påsk!!

  6. haha om det vore så lätt ;)! Ja precis 3 dagar är bättre än inget! låter mysigt vad ska du och killen hitta på då? kramis

  7. Olessia says:

    Men ooj, träffat en kille!!? Vill veta aaaaallt nuuuu 😀 vad roligt gumman

  8. SV: Det rullar på. Jag tar en dag i taget. Jag har alltid, enda sedan jag varit “liten” (12-13) så har jag känns mig väldigt deppig. Att jag inte riktigt duger åt till allt och alla. Jag gör alltid någon besviken hur jag än gör och jag avskyr att behöva välja mellan saker. Därför mår jag väldigt dåligt över att jag inte umgås lika mycket med mina kompisar längre, för att jag är med mig pojk, som för övrigt får mig att må så bra! Mina vänner lägger press och tvingar mig att välja, så jag är rätt så utfryst av “gruppen” nu eftersom att jag tydligen har valt “fel”. (detta har pågått mer än ett år). Vädligt svår att förklara såhär, men.

  9. Vilka påskiga naglar, passar ju perfekt dagen till ära 😀 Hoppas ni får en mysig middag hos dina föräldrar, är det första gången ni ses sen de åkte till USA?
    Ja precis så känner jag inför alla kändisadoptioner, visst har de en barnlängtar och visst är det fint att de ger föräldralösa barn ett hem. Men någonstans känns det ändå som en välgörenhetsgrej som du säger när de gör så stor grej av det. Ett sätt att få visa hur “fantastiska” de är som i det här fallet med Carola även om barnlängtan finns där. Klart att värdländerna utnyttjar det som ett pr-tillfälle också när en världskändis kommer till just deras land och ska fostra ett barn av landet.
    Hihi ok, men visst är det ändå drömmen att kunna ringa varandra och att det känns och ha som en extra mamma. Det kan jag säga att jag hade behövt under tiden här nere iaf, kanske därför jag tycker att det är lite extra tråkigt.

    Hoppas du får en riktigt glad påsk vännen! Stor kram

  10. Anna Katana says:

    Snygga påsknaglar (:
    Låter som en riktigt trevlig dag med.
    Igår kom det lite snö här, men den lade sig som tur var inte. Idag lyser solen så det är härligt. Synd bara att jag måste dra mig mot jobbet om en timma.

    Tycker också det börja bli konstigt med väldigt många adopterade barn bland kändisar. Och förstår inte hur de riktigt kan ta hand om alla barn med karriären samtidigt. Det går ju bara inte känns det som. Men men…vad vet jag.

    Kramar

  11. Ja det är fantastiskt fint att adoptera ett barn (jag är själv adopterad). Sålänge det inte ligger eget intresse och en egoism bakom det. Att det är gjort av kärlek & längtan efter ett barn till..”Bara för att man har pengar & behöver lite publicitet, det är INTE ok”. Som sagt varit dåligt med publicitet för Carola nu så hon har vart tvungen till att hitta på ngt. Som sagt har inte mycket till övers för henne då jag tror det är mer av själviska skäl hon gjort detta. Sedan betvivlar jag inte att barnet får det bra hos henne. Absolut barnet får säkert ett kärleksfullt hem<—- så ur den synvinkeln visst! Men som sagt det ligger inte bara en fin tanke bakom det UTAN även ngt annat! I livet har jag lärt mig att läsa mellan raderna och inte vara så naiv. När man upplevt en del i livet så lär man sig begrunda saker & ting ur en annan synvinkel, genomskåda falskhet & annan skit. Jag är inte nefativt utan begrundande & ser "bakom" det hela..=)

  12. Thessan says:

    Idag har jag åkt hem till pappa, blir lite födelsedags kalas här idag, några dagar i förskott =) ska du göra nåt kul?

  13. neli says:

    åh vilket fint nagellack hihi =) perfekt till påsken ju!
    tack söta du… jag har spanat in dem byxorna ända sen dem kom ut och visste att jag var tvungen att ha dem nån gång haha. så himla snygga! älskar trenden blommiga byxor så länge man matchar det rätt haha. aaaw tack så himla mycket… du är minst lika vacker ❤ du är så himla snäll! påsken ska jag fira med familjen hihi. ska inte göra så mycket.. äta gott och så =) du då?
    kramar

  14. Gabriella says:

    SV: Tack, du är så fin som berömmer!!
    Hihi bra där, det är nog inte omöjligt att jag i de mintgröna byxorna kommer upp på bloggen, ska se vad jag kan göra åt saken=)

    Vad skönt! Åh ingen fara, inte behöver du be om ursäkt!=) Det som på sätt o vis ändå är okej är att jag pluggar o pendlar o hinner ändå inte vara hemma så mkt, vilket gör att vi inte hade hunnit träffats så mkt mer även om M hade varit hemma denna termin. Marcus tar fram stödfunktioner till opperatörerna så att de bättre kan styra processerna, han gör sitt ex-jobb på Sandvik. Vad gör din sambo för ex-jobb?

    Känner med dig! Tycker också det känns lite obekvämt att lägga upp bilder på mig. Så det blir lite sparsmakat med det. Men någon bild kan jag nog lägga upp, om det blir en bra sådan hihi=)

    Hinner inte träffa hans föräldrar så mkt denna gång tyvärr, utan blir mest egentid med M, det behöver man.
    Ja det där med lov, lov med plugg borde de döpa det till ibland haha. Blir en del plugg här också men lite ledigt ska jag också ha.
    Känner igen det, har också en pendligssträcka som tar tid till o från skolan. Hoppas du kunde stanna hemma o plugga!

    Låter som fina påskplaner! Roligt att få träffa din lillebror kan jag tänka mig=)
    Här blir det mest lugnt. Jag o M var på promenad på isen igår, o idag ska vi premiärgrilla o imorgon blir det barndop för hans kusin=)

    Åhå, jag visste inte att du jobbat på SATS! Precis, känner igen så mkt av det du skriver. Man måste kunna plocka fram leendet fastän man inte får så många leenden tillbaka av föräldrarna alla ggr.

    Bra att seminarierna känns bättre iaf! Men trist när det känns som om föreläsaren bara läser från boken. Inte det minsta levande, tråkigt:(

    Jag håller med dig, märkligt uttryckt av din förra chef som sa “vad snällt att de adopterat er”. Oavsett vart någon kommer ifrån så säger man ju inte: vad snällt att du fick komma till världen! Jag förstår också till viss del tanken med det snälla, fint att ge dig möjligheten till ett bättre liv o så. Men samtidigt känns det konstigt att få höra en sådan sak.

    Då hoppas jag att det sista av din förkyldning går över nu i påsk! Härliga gula naglar förresten, det påminner mig om att jag ska måla mina i någon fin färg!=)
    Kramar o Glad Påsk till dig med!

  15. neli says:

    hihi jag tycker att lindex verkligen har piffat upp sig på den senaste tiden =) dem har fått in väldigt mycket snyggt… innan var det så tantigt när jag var mindre haha. men allt ändras väl med tiden =)

    HAHA tycker du? du är den andra personen som säger det… gud så himla söt du är! det tar jag verkligen som en komplimang för jag älskar henne… speciellt hennes klädstil. påminner otroligt mycket om emmanuelle alt som är min största inspirationskälla! gud va glad jag blir =) tack tack hihi. ja mavalas nagellack är så fina… måste spana in dem =) och speciellt den fresh melon ja… underbar färg! ska försöka lägga upp bild på byxorna när jag har dem så snabbt som möjligt =) du får ha en fin påsk vännen…
    kramar

  16. Thessan says:

    Låter som en skön påsk! Nu är jag hemma efter en dag hos pappa med familj, ska virka en stund å bara ta det lugnt med kattera – mysigt!

  17. neli says:

    haha ja där ser man… lite roligt test det där =D alltid kul att se hihi! ååh tack… är superglad nu för att du tycker jag liknar henne haha. det gjorde min dag =) älskar ju typ henne!
    hihi ska försöka få till en bild så snabbt som möjligt… det är min pojkvän som ställer upp med det där haha. inte alltid han vill men ska tvinga honom =) jag tror definitivt att du skulle passa i det.. varför inte? =) som sagt; så länge man matchar det snyggt och inte med någon blommig tröja till till exempel… då blir det för mycket haha! jo tack, min påsk har varit bara bra hittills.. ätit en massa haha. själv då vännen? =)
    kramar

  18. malin-helena says:

    Mysigt med familjemiddag. 🙂 Och va snygga naglar. 😉

    Hihi.. en lång kommentar blidde det! *fniss*
    Men jag håller med dig verkligen. Det är en fråga som göra att man ställer sig många andra frågor när man börjar fundera. och det är finns nog inget egentlige svar på någon av dem. Utan det är sådan skillnad från fall till fall.

    Hoppas du har en fin påsk! Kram!

  19. snygg gul färg! 😉

    svar: det är bara bra med mig. och det där med skolan … jag vet fortfarande inte om jag ska byta elr inte, men efter lovet måste jag hälsa på hos Fria för att de hur skolan är. Den där kompisen som går där säger att skolan är bra, alltså lärtarna. men att hon atar eleverna som går där. De är tysta säger hon, skolan är tystare än en vårdcentral. Skolan är lite, så det förklarar saken. Så jag dunderar på om tysthet är ett bättre val, för jag klarar inte av när det är för tyst. Så jag vet inte, vet nget längre. men jag mår bra. Hur är det själv? det enda vi snackar om när vi snackar om måeende är mig. Hur är det med dig?

    jag var med mamma på bio och vi kollade på “kairo xxx” (de där X:en är ngr siffror som jag inte minns). den var väldigt bra, en film som följer med en efter att man lämnat biosalongen. Tänkte på den hela vägen hem. Den var värd att kolla på.

    har inte hört den låten, ska nog göra det.
    Och Glad påsk på dig med!<33

  20. och jo, jag vet att jag inte bloggat på min gamla blogg men kände att jag ville ha en lite mer personlig blogg. En blogg som representerar mig.även bloggadressen, så jag slutade blogga på dem andra pga att det inte känndes som jag. Höll på att tänka på ngt bloggnamn som är mer personligt, hitta till slut ett “kortisen”. jag är kort, komplex över det har jag haft, men med tiden har jag lärt mig att min längd inte är det samma som min inteligens. Jag må vara kort och liten, men jag är inte klen och undergiven.

    Sen kom designprobemet, ville hitta en personlig, vilket jag inte kunde skapa sj efetrsom jag inte är bra på bloggdesigner. hitta en till slut, en som är hyfsat bra. Och nu har jag börjat blogga igen, och kommentera din blogg. Orsaken till att jag inte kommentera var att jag tappade lusten för hela bloggvärlden när jag inte kunde fixa det jag ville.

    hoppas du har en bra heg iaf!

    förlåt för långa kommentarer! ;P

  21. Här har det varit solsken och värme hela dagen 🙂 Men jag har mest varit inne ändå, jag är helt off sedan influensan. Har inte fått i mig så mycket mat sedan sjukan. Men nu ska jag äta glass hela kvällen som för att kompensera ^^

    Så fint med gula naglar, passande till påsken 🙂 Eller i alla fall den komersiella påsken förstås.

Leave a comment