Find what inspires You!

 

Att skriva och blogga är inte alltid lätt, jag var duktigare tidigare, nu har jag väl lite av en blockad — det känns som att jag måste skriva något väldigt smart och intressant varje gång, men ibland är det bra att bara skriva. Idag under lunchpausen så kollade jag på ett avsnitt av Sex and The City, och man kan tycka vad man vill om den serien, men jag kan ibland känna mig väldigt inspirerad till att bara skriva något när jag kollar på de avsnitten och på Carrie som sitter och skriver krönikor.
Trots att det är måndag idag så har det ändå känts rätt skönt, jag vet egentligen inte varför då mina dagar nu under uppsatsskrivandet är varandra rätt lika, men har fått lite gjort! Läst mejl, läst lite texter, skrivit lite fältrapport och planerat lite frågor inför seminariet imorgon.

Dessutom så finns det en väldigt bra bonus, det här med att inte ha åtta-på-morgonen-lektioner längre! Jag kan träna, woho! Det var så jobbigt att hitta tid innan, då mitt gym är ett gymnasiegym och har stängt under eftermiddagen för att de inte vill att eleverna ska skolka, så mellan 11:30-16:00 är det stängt. Och under vintern när jag börjat åtta så har det inte fungerat vidare bra med träningen, att dra sig hemifrån till gymmet (även om jag bor nära) när det är mörkt och kallt, nä det var inte riktigt min grej.

Det enda jag har att klaga på just nu är att det är så otroligt grått ute, jag längtar efter solen och våren! Det var sol i cirka fem minuter idag och hann inte ut på den lilla tiden, så tja, det är väl bara att hålla tummarna och hoppas på att solen snart vill titta fram — det är nu man skulle velat göra fältarbete någonstans där det är varmt och skönt.

Hur har er måndag varit?

Annonser

Om rhulth

I'm an adopted 30 year old woman with a master's degree in social anthropology. I work as a social worker and have a background as a freelance reporter. I love to write, read and Netflix.
Det här inlägget postades i Allmänt, Bio/Film/TV, University och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Find what inspires You!

  1. Jasmine skriver:

    Jag längtar också efter vår! Vintern har gjort sitt. Jag vill gå i mina älskade pumps igen. =)
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s