1a advent

© rhulth.wordpress.com

© rhulth.wordpress.com

Glad första advent på er!
Såhär fint fixade jag i ordning på morgonen på bordet. Fin duk som jag fått av farmor för ett par jular sedan, zinkbalja (som egentligen ska bli nedsänkt i bordet) samt blockljus med numrering från IKEA. Jag och E åt brunch framför tänt ljus och hade det väldigt mysigt. Och så fick jag smaka första julmusten för i år! Jag har ju sedan länge haft traditionen att jag ska vänta med att dricka julmust tills första advent. Så äntligen! Och gott var det.
Hur var er första advent? Brukar ni bry er om det? Strunta i det? Om ni också fixat med ljus, länka gärna bilder till er så kanske jag kan lägga upp något bildinlägg.
Jag och E spenderade sedan en stund hos Es mamma, kollade hur hon fixat till det i vardagsrummet – superfint!
Nu blir det säng! God natt på er.

 

Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Inredning, Lägenheten, Privat, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s