Reading and Re-reading

Har ägnat dagen åt att läsa, eller repetera saker, har läst om vissa grejer och försökt att förstå om jag har fattat det jag har läst eller om jag inte har koll på något, vilket känns svårt att avgöra i vissa fall. Idag blev det hemmaläsning, men hade kanske varit bättre om jag åkt in till Studentpalatset igen, eftersom grannarna började spela musik med ordentlig bas, needless to say, så det dunkade i väggarna ett tag, men tack och lov så blev det tyst efter ett tag. Nu har jag pausat ett tag, så ska nog sätta mig ned med boken jag fokuserar på just nu igen.
Imorgon ska jag kolla ifall någon annan ska in till Studentpalatset och sedan ska jag gå igenom två kapitel i ytterligare en bok och alla föreläsningsanteckningar. Usch, jag vill bara snabbspola fram det här! Usch, är snorig också, hatar att vara det, vaknade upp imorse av att huvudet kändes helt tjockt och tungt. VIlket inte är det som behövs nu!
Vad har ni gjort hittills i helgen? Hoppas att ni får vara lediga och njuta lite!
Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Allmänt, University och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s