01 July 2012

Första juli redan!
Tiden går rätt snabbt ändå och detta veckoslut har verkligen gått i dunderfart! Flytten är nu gjord, vi har fått in allting i lägenheten från den ”gamla” samt att vi har varit två vändor på IKEA. Några möbler är ännu inte köpta dock, vi ska beställa hem vissa saker via nätet.
Trots att det är en del flyttlådor kvar att packa upp så känns det hittills väldigt bra i lägenheten, vi trivs båda två och det känns härligt att det har blivit av. Nu är vi på snabbvisit hemma hos Es mamma och lånar Internet för att kolla mejl och så vidare, vi ska bland annat försöka beställa vårt eget Internet. Det är väldigt jobbigt att inte ha Internet tillgängligt.
Hur har er helg varit?
Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Flytt, Privat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 01 July 2012

  1. Kikar in och hoppas att du har haft en trevlig helg och en toppen måndag! 🙂

  2. Ternhaem skriver:

    sv: Hej ursäkta för sent svar. Jag är dålig på att blogga och sämre på kommentarer men ska försöka bättre på det igen. De är ju mycket som händer i sommarens värme när den väl dyker upp. Har du ågon semester?

  3. mYZAAn skriver:

    hej vänne,
    tack detsamma! hade en super midsommar firade hemma med fina vänner…sommardagarna bara springer iväg…galet. solen har knappt varit hos mig alls heller.!

  4. Sv: Hej! Ingen fara alls! Hur är nya lägenheten? Jag ska flytta in på måndag, längtar som en tok! ^^ Tack förresten *-* Bröllopet var jättemysigt! Har rätt nyss kommit hem till örebro och försöker hålla mig vaken, är helt sjukt trött idag! Hur mår du? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s