I’ve reached the finish line

I’m done, I’m actually done!
Det känns faktiskt lite bisarrt, men nu är jag klar, med första året på Socialantropologin. Lämnade in min tenta i Gender & Sexuality idag så nu är det färdigt. Behöver inte läsa kurslitteratur på ett tag, behöver inte vakna supertidigt förrän jag börjar jobba. Det är så himla skönt. Okej, jag ska väl inte ta ut seger i förskott, jag vet ju inte om jag har klarat denna tenta, men jag hoppas verkligen det. Jag kände mig inte jättenöjd direkt, men jag hoppas att det har gått bra.
För att fira så gick jag ut med ett par från klassen, vid tre tiden så var vid i närheten av universitetet och grillade korv och vissa spelade brännboll, det var en gathering tillsammans med kriminologerna också, vilket var trevligt. Dessvärre så regnade det och var rätt så kallt stor del av tiden och självklart började det bli bättre när vi drog mot studentpuben Bojan. Det var väldigt mysigt där och det var roligt att sitta och prata med människor från klassen, man har inte riktigt haft den tiden på det här sättet tidigare. Jag har faktiskt inte varit på någon av studentpubarna tidigare, trots att det har varit ”tentapub” flertalet gånger. Men tidigare så har det alltid varit så att den nya kursen börjar dagen därpå och då har jag inte känt att jag har varken ork eller tid att gå, för att man alltid skulle ha läst något inför den nya kursen.
Så nu har jag sommarlov, ja från plugget i alla fall, men snart drar jobbet igång. Sommarlov, det känns så konstigt, jag pratade med några från klassen och flertalet kände att de nog kommer att vakna upp imorgon och tänka efter ”är det föreläsning idag?”, innan man kommer att inse att nej, det har man inte. För övrigt verkade det inte vara många som var vidare nöjda med sina tentor idag, de flesta var trötta och kände sig inte vidare motiverade och denna tenta var svår kändes det som. I alla fall på ett sätt, men nu är det gjort och jag hoppas på det bästa, jag hoppas också att ni fortsätter att hålla tummarna för mig!

Även om jag inte kommer att åka till något sådant här ställe i sommar, så kan man väl få drömma lite?

Glad Sommar på er <3!
och tack för allt stöd som ni har gett mig.

Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Privat, University och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I’ve reached the finish line

 1. Vivi skriver:

  Grattis tjejen! Hoppas du får en underbar sommar !
  Kram

 2. Jasmine skriver:

  Grattis, kära du! Jag vet att du har kämpat på ordentligt under året, du ska känna dig stolt över dig själv.

  (Sent) Svar: På Västkusten har det varit härligt väder – tills i helgen, då kom regnet. Men idag har det återigen varit solsken. 🙂

  Tack snälla för att du berömmer studentkortet som jag gav till min vän Katja. Hon blev glad för det – och då blev jag också glad.

  Tack, jag blev väldigt glad för ringarna, de ska jag använda när tillfälle ges. 🙂
  Kan man inte specialbeställa ringar som passar dina fingrar? De borde dessutom vara billigare, med tanke på att dina ringar inte kräver lika mycket guld.
  Min födelsedag var bra, en vanlig vardag men en mysig sådan.

  Rickard åkte hem i fredags, han var här en hel vecka. 😀

  Tack för din kommentar. Roligt att höra ifrån dig, det känns som att det var alltför länge sedan. ❤
  Ta vara på dig.
  Kramar <33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s