Together

Idag har det varit en riktigt härlig dag enligt mig, trots tråkigare väder. Äntligen har stressen börjat släppa lite, trots att tentan inte är skriven än. Men fick mitt PM för morgondagens seminarium skrivet igår och sedan har jag pratat med två kurskamrater idag om att träffas imorgon efter seminariet och tillsammans gå igenom tentafrågan och kolla lite anteckningar av varandra, kan man ha bättre kurskamrater?
Det är sådant som är så underbart, när man tillsammans kan stötta varandra och komplettera varandra! Jag kommer ihåg när jag läste journalistik i två år på journalisthögskolan, då var vissa väldigt kyliga och ville inte hjälpa till eller sträcka ut en hand…tråkigt enligt mig. 
Så imorgon ska vi tre tjejer vara bäst och peppa varandra = Girl Power!
Idag åt jag lunch tillsammans med min pappa också, väldigt trevligt!
Nej, nu ska jag gå och lägga mig, känner mig peppad och det är såhär jag vill känna inför varje tenta. Ensam är inte stark, det tror jag på!
Kram
Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Mat/Bakelser, Privat, University och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s