A Story

Idag har jag spenderat dagen med plugg, nu är det nödvändigt och tentan ska vara klar på fredag. Det känns väl okej hittills, men jag är ändå lite orolig för att inte få till sammanfattningen på slutet. Vet inte om jag har så mycket mera att säga, än det lilla jag har kommit på till sammanfattningen – det mesta kommer fram i uppgifterna, men vi får se. Jag brukar inte ha svårt för att skriva, blir ibland för långt istället.
Men jag har inte bara pluggat idag, gjorde en av två intervjuer idag som ska in till FFIA i början av nästa månad. Denna gång intervjuade jag en tjej L, från Göteborg och det var verkligen jättespännande och intressant att få höra hennes historia. Bara för att man är adopterad behöver man inte ha saker gemensamt, absolut inte, men det kändes som att jag kunde känna igen mig i del av saker som L berättade för mig. Jag hade det jätteroligt i alla fall och intervjun tog lite över en timme.
Nu blir det sängen och förhoppningsvis så blir det snart lite bättre bloggkommentar-respons från mig!

Hoppas att ni har det underbart!

Om rhulth

I'm an adopted 31 year old woman with a master's degree in social anthropology. I work as a social worker and have a background as a freelance reporter. I love to write, read and Netflix.
Det här inlägget postades i FFIA, Jobb, Journalistik, University och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till A Story

 1. Melinda skriver:

  Vad roligt det lät att intervjua någon. Det är en såndär grej som jag måste göra innan jag dör även om det bara blir på skoj 🙂

  Du frågade förut om jag har barn, så svaret är: Ja, jag har 2 barn hehe. En som blir 4 i augusti och en liten krabat som föddes nu i Januari. Ha en fin kväll!

 2. jossaaan skriver:

  Har varit ganska mycket på bio på den senaste tiden. American pie, Titanic och The cabin in the woods. Alla har varit riktigt bra. Spec Titanic 😉

  sv: Så sant så sant. Men ibland kommer den jobbiga känslan tillbaka och jag vet inte vad jag ska göra..

  Hur har din helg varit?

  Kram!

 3. Tessie skriver:

  Vad roligt att du kände igen dig, det kan vara en otroligt skön känsla! 🙂
  Jag hoppas allt är bra med dig, min vecka har vart helt magiskt. Började med ett telefonsamtal i onsdags till min advokat, sen har allt magiskt rulla på.. helt sjukt! 🙂 Står om allt i mina blogg inlägg den senaste tiden.. hehe..

  Kramar ❤

 4. Anna Terneborg skriver:

  Det går säkert bra för dig på fredag! Det tvivlar jag inte en sekund på 🙂 Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s