It’s always darkest before the dawn

Ja, då var hemtentan inlämnad. Lyckades fixa lite utskrifter inför nästa kurs också och nu tänker jag njuta lite av att få vara uppe lite längre och bara få andas ut lite. För första gången sedan jag började på universitetet i höstas, så har jag lite ”ledigt” innan nästa kurs börjar. Den nya ”Changes in Kinship” börjar på måndag, vilket betyder att jag får lång helg, dock så behöver jag läsa en hel del tills dess, men det känns ändå skönt att inte börja imorgon.
Har ”firat” med att åka och klippa mig idag, I är så himla fin också så det är jättetrevligt att åka dit. Visste inte  riktigt hur jag skulle fixa till håret den här gången, vilket jag i och för sig inte brukar veta, brukar lämna det till henne mer eller mindre eftersom hon alltid kommer på smarta och snygga lösningar. Jag hade dessutom funderat på att spara till längre, men det får bli efter sommaren i så fall, nu känner jag att det sakta börjar bli varmare och det är skönt med kortare hår då. Trivs jättebra i den nya frisyren, med hel-lugg igen och förnyad röd färg!
Hur har er torsdag sett ut?
Jag hade tänkt vara på studentpuben ikväll, men jag kände mig så himla trött efter det att jag hade varit hos I att det blev att jag åkte hem istället. Kom hem rätt sent ändå, var väl hemma vid 20.30, nackdelen med att bo så långt ifrån stan.
Kanske lägger upp bild på håret imorgon, om jag vågar. Tänkte bjuda på en låt nu till kvällen/natten istället:
Florence + The Machine – Shake it Out
Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, biståndshandläggare, frilansreporter, samt en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Musik, Privat, University och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s