Home Exam

Dåligt att jag inte bloggade igår, jag tänkte ju till och med på det, men måste ha glömt bort det! Idag är jag i alla fall nöjd med mig själv, har lyckats skriva ihop hela hemtentan, men började trots allt att plugga vid tio och sedan har jag pluggat fram tills nu, med ungefär tre timmars paus all together, inte illa tycker jag.

Pluggade tillsammans med S på samma café som jag var på under förra tentaperioden, det gick bra ändå tycker jag! Även om det gick segt emellan åt, det är en rätt så tricky tenta, vid första anblick så kändes den ändå helt okej, men sedan var det som att nya grejer kom upp hela tiden som man tvungen att reflektera över. Men nu är det värsta gjort och den ska vara inne senast på torsdag, så jag har i alla fall lite tid att fixa till den slutgiltiga strukturen.

Jag hoppas verkligen att det här går bra, det vore så roligt att få ytterligare ett bra betyg och jag har trots allt gillat den här kursen! Den var varit jättetrevlig, mött lite nya människor och jag har verkligen gillat H, vår professor som har undervisat under denna period. Hon är riktigt bra!

Hoppas att er måndag har varit bra! 

About rhulth

I'm an adopted 34 year old woman with a master's degree in social anthropology. I work as a social worker and have a background as a freelance reporter. I love to write, read and Netflix.
This entry was posted in Privat, University and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Home Exam

  1. Härligt att vara klar med den! Kan tänka mig att man känner sig himla stolt och nöjd med sig själv när hela är klar, efter all tid man lagt ner på den.

    Mysigt att kunna plugga med en vän, på ett café dessutom. Själv har jag otroligt svårt för att plugga med andra, lär mig mer ifall jag sitter hemma och är ensam. Det är väl väldigt olika från person till person iofs, hade också velat plugga bra i mysiga miljöer 😉

    Hoppas du har en bra tisdag! Kramar

  2. Tessie says:

    Vad skönt för dig att du har blivit klar med hemtentan! 🙂 Duktig du 🙂

    Sv:
    Tack, ja.. lite ändringar här och där kan vara bra i bland! 🙂 Så bloggen fick sig ett nytt utseende med.

    Ja, det var tråkigt att chipsen inte förr mig i smaken, men nu vet jag ju de till nästa gång 🙂 Jag är en riktigt chipsoman med vill ja lova! 🙂

    Det är nog som du säger, att när jag väl fått ordning på allt det andra så kommer jag att landa på ett annat sätt i allt som är!…

    Kramar

  3. neli says:

    hej fina du =)
    förlåt för sent svar, men har inte orkat tagit tag i kommentarerna haha. åh men tack hihi. jag älskar mitt skärp från bikbok =) har länge varit ute efter ett sådant och jag blev så glad när jag såg att bikbok precis hade fått in ett!
    ajdå, inte kul det där med foten.. hur är det nu? imorgon är jag ledig från skolan så det känns suuuupeeerhärligt hihi. själv då? vad har du för planer?
    kram

  4. sofia says:

    Visst va det=)

    ja men precis bättre än inget liksom 🙂 komvux 🙂 englska 🙂

    ja det är de verkligen såå skönt=)

    Å vad skoj grattis 🙂 Hoppas du får en grym dag:) kolla min blogg igen snart ska du få en lite födelsedags pressent:)

Leave a comment