“Sju jävligt långa dagar”

Idag är jag väldigt kär. Ja, det är inte bara en lite crush detta inte, nejdu. Det är the real deal.
Jag fick nämligen ett efterlängtat, hårt paket, på brevlådan idag. Det var inslaget fint (se bevis nedan) och det riktigt pirrade i fingrarna på mig och jag fick kämpa för att inte slita upp paketet; trots att jag visste vad det skulle innehålla.
Det är nämligen så att jag fick ett mejl från en av förlagsassistenterna på Gilla Böcker och hon sade att de hade sett min bokrecension av Konsten att tala med en änkling av Jonathan Tropper (och de var ansvariga utgivare av den boken) och ville då skicka hans nya bok till mig: Sju jävligt långa dagar. Gissa om jag blev glad, gissa om jag kände mig hedrad!  (och i en liten stund av ytterligare egoboost, så kände jag mig lite som en speciell person, de hade ju liksom hittat Min blogg!). Hon sade att jag inte behövde recensera den på bloggen, men att ifall jag ville det så skulle de bli glada och det är ju självklart att jag gör det! Det ska bli så roligt att läsa boken, jag hade sett reklam för att den skulle komma ut och jag hade till och med hunnit leta efter den lite på Akademibokhandeln, men utan att hitta den och nu ligger den här bredvid mig! Yippie!

Så ni kan ju hålla ögonen öppna för en kommande recension!
Däremot så kanske det kommer ta mig ett litet tag, eftersom jag har miljarder sidor kurslitteratur att läsa också; men om det finns någon som älskar att läsa böcker, så är det jag. Så det ska nog gå på något sätt.  Sedan fick väl Gilla Böcker dessvärre stå ut med min noja kring att ge ut min adress, då jag mejlade och frågade ifall de faktiskt skulle skicka något och fin en liten pyttepanik när jag inte fick något svar efter att jag hade skickat min adress. Men självklart, så var jag bara nojig och boken kom ju idag! Ber om ursäkt för min noja.

Tack så jättemycket – Gilla Böcker! Jag gillar er ännu mer nu 😉

About rhulth

I'm an adopted 34 year old woman with a master's degree in social anthropology. I work as a social worker and have a background as a freelance reporter. I love to write, read and Netflix.
This entry was posted in Böcker and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to “Sju jävligt långa dagar”

  1. Tessie says:

    Grattis, eller vad ska man säga!? Vilken smickrande sak att få göra, men de är du värd.. en TOPPEN tjej som du!…

    Sv:
    Mitt liv rullar på, en steg i taget. Det är smått tungt just nu för den 24 okt ska jag till hovrätten så jag kan inte påstå att saker har lugnat ner sig. Jag har det tungt och en del dagar är värre än andra. Idag har jag spenderat dagen med att hänga tvätt, städa, diska, gå ut och gå med Zantos och bara vara.. rätt skönt!!..

    Hur är det med dig!?
    Saknar dina kommentarer och att höra från dig, förstår det är mycket för dig!!

    Kärlek, Kramar And Rock`n Roll!

  2. Sandra says:

    Åh härligt med såna paket som sprider denna kärlek i hela kroppen, när man gått och väntat och den plötsligt dimper ner. LIKE.

    Svar: Ja jag tycker isländskan är otroligt mysig att lyssna till, den är mjuk på något sätt. Hon är så söt och otroligt smart, hon snackar som bara den och jag hänger inte alltid med i ärlighetens namn 😛

    Vad skönt att det kändes bra i alla fall, då går det säkert hur fint som helst.

    Haha ja det är han-den-där på bild. Tyckte han förtjänade en liten plats i bloggen 🙂 Allting går bra och det känns jättehärligt. Allting rullar på och nu ska jag äta middag med hans familj till helgen så det är nervöst men roligt.

    Det förstår jag, det blir lätt så när man pluggar. Det tar över!

    Med mig är det bara bra, förutom en skada i foten så är allting fullkomligt prima 🙂 Själv?

    Puss & kram

  3. Tessie says:

    Sv: Jag hade inte någon bra kamera till hand häller, men fick till en rätt bra bild! Tack för dina fina ord, i bland får jag till det när jag skriver helt klart! 🙂

    Ja, det är jobbigt.. denna gång kommer jag får gå igenom allt ensam så att säga. Har ju dom som tänker på mig men ingen kommer följa med, finns ingen som kan.. jobb osv.. de går inte.. så jag är ensam.. det som tynger mest faktiskt!..

    Tack för dina fina ord…

    Kram

  4. Sandra says:

    Svar: Men du är väl för snäll? Blir ju generad, haha. TACK! 🙂

    Ja det är han-den-där 🙂 Tyckte han kunde behöva lite middag efter lång skoldag, kvällsträning och mer tentaplugg på det. Det blev en risonigratäng med fläskbog & selleri. Det var riktigt gott faktiskt!

    Tack ska du ha, jag är lycklig själv med vilket är ungefär det jag är mest rädd för i världen haha. Jag är en konstig tjej! Jag hoppas du också mår bra!! Det är du värd 🙂

    Foten har fått sig en smäll så det har lossnat brosk, vilket är lagom mysigt. Jobbet det rullar på, mycket nytt att jobba med som är roligt och min något irriterande manliga kollega har ett nytt jobb nu så vi syns inte alls lika mycket vilket underlättat mina dagar 🙂 Hur känns skolan för dig nu när den är igång igen? Mer än att det är stress med tentor etc.

    Puss & kram

  5. Marcus Å says:

    Tack så mycket! För mig går det väldigt bra med allting faktiskt även om det är mycket att göra hela tiden men så ska det ju vara. Börjar också komma in i vardagen här på internatet vilket har tagit långt tid men nu när jag väl kommit in i livet här trivs jag sjukt bra! Hur är det med dig och allting då?
    Kram

  6. Tessie says:

    Sv: Ja det är tungt och jobbigt, andra dagar är som sagt värre!
    Jag har frågat dom jag vill ha nära mig den dagen, man vill inte ha vem som helst vid sin sida. Men dom jag gärna vill ha där kan inte som sagt, och då är det inte mycket att göra. Hoppas på mirakel kanske!?..

    Det har vart kämpigt mellan mig och J med. Bara för några dagar sen var det nära nu på kort tid som vi var på väg att gå åt varsitt håll. Det är för mycket för båda oss nu. Han har sitt privata och jag mitt som du vet.. Men vi bestämde oss för att vi inte tänker ge upp det vi har, vi kämpar! ❤

    Tack för dina fina ord.
    Kram

  7. Tessie says:

    Sv: Du vet ju hur min och J´s relation ser ut, den ser lite speciell ut och den andra parten i det hela är borta på veckorna och jobbar på annan ort så små tjejerna är hans ansvar och det finns ingen som kan ta dom den dagen när jag måste upp.
    Han kan helt enkelt inte finnas där då, sen har vi lite tid med varandra för att det ser ut som det gör. Vi har inte haft nå egen tid nästan sen jag flyttade ner… de är tungt just nu..

    Vi får se hur den dagen ser ut, just nu känns det tungt.

    Min helg, ja du.. min sambo Sandra och vovven åkte ner till hennes karl i dag så jag är helt ensam. Får se.. se film och bara vara hemma ser det ut som.. känner ju inga här heller just nu..

    Hoppas din helg blir toppen!

    Kram

  8. Jasmine says:

    Åh, va’ roligt för dig – verkligen! Stort grattis, klart att du ska känna dig stolt. Egot ska absolut få sig en uppmuntran – njut.

    Svar: Tack vännen. Jag vet att mörker egentligen inte är något farligt, men jag blir alltid rädd. Enda gången jag kan sova med släckt lampa är när R ligger bredvid och håller om. Då känner jag mig trygg.

    Men tack så hemskt mycket! Att du tycker att jag förtjänar Nobelpriset är ett minst sagt hedrande utlåtande. Du är så fin och du förgyller alltid mitt inre med glädje. Tack, älskade vän. ❤

    Jag förstår precis. Du har all rätt att bli upprörd över boken om barnfetma. Man ska tänka på hur man uttrycker sig, när man gör det offentligt – oavsett om det är ett känsligt ämne eller ej.

    Oroa dig inte. Beskedet om tentan kommer och då får du handskas med resultatet – innan dess kan du inte göra något. Men jag håller tummarna för att det gick bra!

    Jag mår nog okej, men jag saknar inspiration till att vara kreativ. Det gör mig faktiskt lite dyster, men jag antar att det är något som går i perioder. För tillfället försöker jag bara hålla livet ovanför ytan. Det är lätt att hamna under vattnet, nu när hösten kommer och kylan lägger sig som ett täcke över både kropp och själ.

    Önskar dig en mysig helg! Har du några planer?
    Kramar <33

  9. Sandra says:

    Svar: Tack, jag behövde den energin mina vänner gav mig igår. Det värmer mig idag. Nej man kan ju inte bara ge sig av när man är anställd, även om man ibland vill.

    Jag försöker i alla fall ibland. Sen kommer det dagar då maten inte är speciellt rolig alls 😉

    Det är tufft att plugga, det tar sån energi och det är mycket nytt hela tiden men det är ju något som ger väldigt mycket så det är bara att kämpa på.

    Min helg var planerad som så att jag skulle vara hos en vän igårkväll & idag och imorgon skulle jag fira HAN. Nu blir det inte så… eller vi får se om jag orkar med middagen imorgon men en fest ikväll känns inte aktuellt. Festen igår fick ett tråkigt slut och allt känns så tungt och mörkt idag så jag orkar inte. Själv?

    Puss & kram

  10. Marcus Å says:

    I helgen har jag faktiskt bara tagit det lugnt så långt. Känns som att jag behöver det för att orka med allt i skolan just nu. Funderar faktiskt på att ge mig ut på en cykeltur i morgon bara för att komma ut i friska luften.

    Vad har du för dig i helgen då?
    Kram

  11. Eleonore says:

    Oj så kul att de ville skicka dig en bok! Man blir verkligen så glad när någon “upptäckt” en och vill göra något för en som att skicka en bok. Det är en så liten gest ändå men man blir ändå så glad! 🙂 Hoppas du kommer tycka om boken!

    Ja det ska bli så härligt att flytta, får förhoppningsvis flytta in tidigare än planerat så vi kan ta det i lugn och ro! Du kommer säkert hitta en bra lägenhet ska du se. Bäst är ju att få ett förstahandskontrakt, är oftast billigast men svårast att få tag på. Det är ju så långa köer 🙂

    Javisst var Vingar av Glas en väldigt känslosam film, speciellt när man kom upp i tonåren och funderade på livets svårigheter. Men Alexanders rollfigur fick en att känna hopp. Han hade den perfekta balansen mellan badboy och snäll kille 😀

    Med mig är det bara fint, hoppas det är bra med dig! Förstår att det är mycket med skolan och allt så du behöver inte ursäkta att du inte hör av dig så ofta. Skriv när du kan! Kram

  12. Tessie says:

    Sv: Naw, tack så mycket. Jag trodde aldrig heller att jag skulle våga göra nått sånt som jag gjort idag. Men det känns bra och jag anser inte att jag har nått att skämmas för, jag ska inte behöva skämmas för att jag är större lixom.. De är så häftigt de ja vart med om idag, känslan jag har i kroppen lixom! 🙂

    Vad är de för nå din frisör vill göra!?

    Ja, hon kom hem i går natt 🙂
    I går hade jag och J ett jobbigt samtal i några timmar här hemma, han kom hit. Vi gör ett sista försök nu så att säga att få detta att funka. Jag ska ge honom mer space, han får vara den som frågar om vi ska hitta på saker och inte jag honom, så han får tillbaka att längta efter mig så att säga… Jag hoppas det ska gå bra och att han hittar tillbaka!

    Kramar

  13. Tessie says:

    Sv: Hon hade hämtat ut neg på bilderna idag, men hon tyckte dom var så mörka, hon ska scanna in dom så får hon se om de finns nått att jobba med efter det. Så det tar nog sin lilla tid innan jag får se så att säga!!..

    Idag har jag träffat J han hjälpte mig och Sandra att åka i väg och handla, och det var väldigt mysigt. Så det känns som att de går åt rätt håll 🙂

    Låter spännande de där med din frissa 😀
    Kram

  14. Tessie says:

    Sv: Tack fina du!! Detsamma säger jag till dig, jag tror det kan vara ett super bra sätt att komma över din rädsla för att någon annan håller i kameran, de kommer säkerligen bli super fint! 🙂

    Igår träffade jag som sagt J, och innan han gick sa han att han älskade mig så det finns ju där.. jag hoppas på att det ska bli bra och det räknas! 🙂

    Kram

Leave a comment