30-lista?


Det har varit en väldigt trevlig dag idag!
Trots en hel del hektiska stunder på jobbet så har det gått som på räls och det har varit fint och soligt dessutom; det blir alltid jag extra glad över. Däremot så blåser det så himla mycket att det direkt känns som vinterväder…men snart kommer nog värmen.

Efter jobbet idag så kom E och hämtade upp mig för att åka till F, L och barnen. F och L ville fira mig innan de åker till Åre och eftersom jag var upptagen med min familj under själva födelsedagen så firade de mig idag. L hade gjort en jättegod kladdkake-liknande tårta med grädde, marshmallows och riven choklad; helt laktosfri! Det var roligt att träffa barnen och jag fick ett par jättefina grejer i present också. En kjol, en t-shirt och ett par strumpor, alltihop från Monki; däremot vet jag inte om kjolen satt så bra på mig, så ska kolla lite med storlekar innan jag bestämmer mig. T-shirten och strumporna var perfekta dock och det kändes rätt roligt att få ett paket som var helt oväntat.

Appropå oväntade paket så fick jag ett från Banna igår och det var så himla fint! En stor, snygg och praktisk necessär och en bok som jag länge velat läsa: den här. Tack så jättemycket älskade du!

Imorgon blir det mer jobb och sedan förbi E’s pappa för att hjälpa honom med hans dator, jag hoppas att dagen imorgon blir lika härlig som denna. Jag hoppas att både jag själv och ni som har tider att passa imorgon inte glömmer att klockan ställs om i natt, då det blir sommartid. Klockan flyttas alltså fram en timme.

Jag har även funderat på att göra en ny 30-lista, nämlgen denna? Som jag hittade på en annan blogg. Jag har ju gjort det tidigare, vad tycker ni om det? Självklart kommer det att vara andra frågor i denna. Eller om ni vill så kan ni få komma på frågor själv, så kan jag fixa ihop en lista ut efter det.

Kram på er!

Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Jobb, Privat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 30-lista?

  1. LIENE skriver:

    sv: I så fall sov du ju bra:) om du inte mindes vad du drömde om.

    Kul att du ska göra en 30-lista:) jag tycker de är kul att läsa.

  2. Lindis skriver:

    Avd. blind och trög, men vart sjutton är listan då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s