Hold My Heart

Idag har jag varit och jobbat, gick rätt bra att komma upp imorse ändå; trots att det blev rätt så sent igår. Det gick jättebra också, däremot var det en ovanligt hektisk söndag; men det är roligt när det händer mycket och barnen är hur fina som helst!

Men nu är jag väldigt trött, så förlåt för att bloggningen denna helg inte har varit så himla bra eller inspirerande. Men jag tänkte i alla fall dela med mig av en väldigt bra låt: Hold My Heart av Sara Bareilles, hon har en helt underbar röst och jag gillar verkligen hennes nyaste skiva Kaleidoscope Heart.

Jag har gjort en liten ändring här på bloggen ocskå, till höger kan ni nu se mina olika kateogrier här i bloggen, så ifall ni är intresserade av ett visst ämne så går det lättare för er att navigera; enjoy!
Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s