Intervju och middag nr. 2


Mitt inlägg publicerades aldrig igår, jag vet inte varför…här är i alla fall söndagens inlägg:
Idag (söndag) har jag  jobbat och det har gått jättebra, lite mer hektiskt i receptionen idag, men det var ingen direkt fara tror jag, A verkade jätteförstående och jag gillar henne mer och mer.

Sedan åt jag och E lunch tillsammans och sedan var det dags för mig att börja med intervjun för mars-nummret av FFIAs tidning, denna gång har tidningen fokus på SN-barn; som står för Special Needs. Familjen jag skulle intervjua har en son som föddes med gomspalt, det var en jätteintressant intervju och jag lärde mig en hel del på köpet. Imorgon ska jag ta och skriva ihop alltihopa, men nu väntar middag nummer två hos E’s pappa, det ska bli trevligt.

Vad ska ni göra under kvällen?

Annonser

Om rhulth

En adopterad 29-åring med en masterexamen i socialantropologi, arbetar som biståndshandläggare och har en bakgrund som frilansreporter. Jag är en skriv- och läsfantast. Bor utanför Stockholm och kontaktas enklast via rinki.hulth@gmail.com *** I'm an adopted 29 year old with a master's in social anthropology, I'm a social worker and have a background as a freelance reporter. I live just outside of Stockholm and if you want to contact me, email me on rinki.hulth@gmail.com
Det här inlägget postades i Jobb, Privat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s