Dag 29 – Mina ambitioner


Visst, absolut så har jag ambitioner! Det tror jag är livsviktigt att ha, man måste ha något att sträva efter; även om det handlar om en abstrakt dröm.
Jag har som sagt ambitioner och gott om drömmar, men jag är också en sådan person som tvivlar en del på mig själv, därmed blir det både svårare och jobbigare att yttra mina ambitioner. Lite som när man avger ett nyårslöfte; ibland vill man inte delge det till andra, för då blir det så mycket jobbigare om man misslyckas…men så ska man ju inte tänka, men det kan vara svårt att vara positiv hela tiden.
 

Mina ambitioner i stora drag, just nu (utan inbördes ordning):

Bli journalist
Skriva klart min bok
Få jobba med barn/ungdomar någon gång
Att i framtiden få bilda familj

Vad är era ambitioner?

About rhulth

I'm an adopted 34 year old woman with a master's degree in social anthropology. I work as a social worker and have a background as a freelance reporter. I love to write, read and Netflix.
This entry was posted in 30 dagar and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Dag 29 – Mina ambitioner

  1. Sandra says:

    Låter som bra ambitioner, något att jobba för 🙂 Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill, jag tror jag är inne på det lite dock. Känns som jag är en bit på vägen. Jag vill verkligen jobba med event och såhär, där det händer mycket hela tiden. Men sen vet jag inte vad jag ska snöa in mig på… så mina stora ambitioner kommer nog med tiden det faller på plats 🙂 Men ja, familj vill jag också ha.

    Haha tycker det är semlor överallt, alla fuskar. Nej jag har inte heller fått någon i år, är inte så mycket för dem. Hihi ja vi verkar verkligen synkade du och jag:) Ja men precis, det räcker med lite. Mindre maffigt så hade jag nog fixat en hel jag med.. så man kanske skulle göra en egen? Choklad istället för mandelmassa, DET låter som något mer i min smak! Ja vi får göra våra egna tycker jag. Blir bättre än alla jättegräddiga köpesemlor.

    Jag älskar att skriva när det blir sådär, att det kommer direkt och blir sådär naturligt. Det är då det är som roligast.

    Markus är en riktig snygging!! 🙂 Han är dock inte min kille, utan en kompis till min kille, de tränar/spelar ihop lite då och då. En jättego pojk är det dock och en väldigt snäll pojkvän, hans tjej är nöjd med honom haha. Nej vi har inte mycket planerat faktiskt… eller, vi ska “fira lite jul”. Byta julklappar och sådär men vi har bytt ut julmaten mot tacos istället. Sen ska vi nog mest ta det lugnt och umgås. Vad har du för helgplaner? Kram

  2. Lisa says:

    Ibland kan det dock vara bra att berätta om ens ambitioner — inte minst för stödet och motivationen man får av de runt omkring 🙂

    Jag har som ambition att bli klar med min bok, att få kunna utföra volontärarbete i Afrika — jag vill verkligen göra någonting för de HIV-smittade, och jag stötte även på en sida som informerade om att man kunde arbeta med delfiner i Kenya vilket skulle vara otroligt häftigt — och till sist att bilda familj.

    sv. Jag kom faktiskt aldrig iväg till universitetet; det snöade för mycket för att jag skulle våga åka iväg, men imorgon bär det av 😉

  3. Sandra says:

    Svar: Håller med, man måste hitta ett spår först innan man kan ha för stora ambitioner. Tack så mycket! Jag trivs otroligt bra med det, det är lite kaos och mycket att göra hela tiden vilket passar mig.

    Det låter spännande 🙂 Du får berätta hur det går så fall, med semelbakandet hihi.

    Haha ja jag ska lägga upp en ny bild på honom, lovar. Finns några i arkivet också men jag utlovar en ny bild snarast på Linkan 🙂
    Kramar

  4. Eleonore says:

    Jag gillar verkligen dina framtidsdrömmar. De är inte omöjliga att uppnå heller 😀

    Ja det håller jag med om, det kändes lite mesigt. De var väldigt snälla med orden haha. Men kommer nog bli tuffare när säsongen väl kommer igång 🙂 Tror det kommer vli riktigt kul att följa Sveriges Mästerkock men går ju inte att jämföra med Gordon Ramsays program 😀

    Så lite så, som sagt bara kul att kunna hjälpa till! Såg du också att jag skrev under att det ska vara ½tsk kaffepulver och inte en hel? 🙂

    Med mig är det toppen, själv? 🙂
    kramar

  5. Marcus Å says:

    Tack så mycket för din kommentar kring kärlek. Jag tror också att det kommer när man minst anar det. Bara sjukt störande när man ser alla andra som har träffat kärleken så sitter man där själv. Varför träffa jag aldrig någon tänker jag då.

    Med iMacen går det riktigt bra. Är så sjukt nöjd med den alltså. Måste bara sätta in mina föräldrar i hur den funkar och så. Riktigt bra köp!

    Händer idag då?
    Kram

  6. sv, wow, så sant så.
    Tack för din fina kommentar.

    Grejen är att om man träffar en t.ex äldre kille så kanske han tycker att det är helknäppt att man inte gjort det än…

  7. bitterfittan says:

    fan va skönt för dig att du är frisk (:

    jag vill lyckas med något, nu tänker jag satsa allt jag kan på min nya utbildning. så att lyckas, det är min största ambition just nu

  8. Lisa says:

    sv. Det är klart att man själv ska avgöra vilka man berättar det för; det är klart att man inte vill riskera att berätta någonting sådant för fel typ av personer, personer som inte tar ens önskningar/ambitioner på allvar. I ditt fall är det svårt att inte ta dina ambitioner på allvar 🙂

    Puss&Kram!

  9. Jag har min franska pojkvän i Nepal i fem månader nu och jag ska kämpa som satan för att tjäna in pengar så att jag kan åka och hälsa på honom. Jag har ganska många ambitioner, men det känns lättare att dela med sig av något som inte är så långt borta, något som faktiskt kan komma att hända. En av de största är nog egentligen musiken. Att alltid ha den i mitt liv, på ett eller annat sätt.

    Sv: Tack så mycket! Ja det är absolut skönt. Någon gång ibland. Men jag gillar inte alls att visa sådant för andra, den enda jag känner mig bekväm med att gråta inför är min pöjk, men någon har jag allt. Tur det.

Leave a comment